Betöltés

Mit keresel?

Aktuális PR cikk

Megrendelhető könyveink

Megoszt

Könyveink -et a KONYV@SPORTORVOS.HU e-mail címen SZÁLLÍTÁSI- és SZÁMLÁZÁSI cím valamint egy TELEFONOS elérhetőség megadásával lehet megrendelni. A kiszállítás ára 800,- Ft/alkalom (belföldön).
Csapatunk a koronavírus járvány miatt lehetetlenné vált személyes részvétellel zajló felnőtt és utánpótlás edzői továbbképzések részbeni pótlására vállalja, hogy sportszövetségi, egyesületi vagy egyéb csoportos megrendelés esetén belföldön INGYENESEN KISZÁLLÍTJA a megrendelt könyveket a megnevezett sportszakembereknek!

GYERMEKSPORT (Vannai Judit) – Fizikai aktivitás a megszületéstől a felnőtté válásig
A könyvben a következőkről olvashat: növekedés, korán és későn érő gyermek; várható felnőttkori testmagasság, mozgásfejlődés gyermekkorban, serdülőkorban; állóképesség, erő, gyorsaság, hajlékonyság fejleszthetősége; szív- és az érrendszer, keringési rendszer, csontok edzésadaptációja; a légzőrendszer fejlődése, gyermekkori sajátosságok, gyermekkori hőszabályozás, sportágválasztás; gyermekek sporttáplálkozása, étrend-kiegészítők folyadékpótlás, regeneráció és alvás jelentősége; túlterhelés, túledzettség; a sport káros hatásai; szívbeteg-, magasvérnyomásos, cukorbeteg gyermekek fizikai aktivitása; asztma és a sport; gyermekkori elhízás és a mozgás; fogyatékossággal élők, epilepsziás gyermekek sportolása … (ára 5.000,- Ft/db)

SPORTPSZICHIÁTRIA (Resch Mária) – a sportolók lelki védelméért
A könyvben a következőkről olvashat: sportspecifikus evészavarok, alvászavar és sportteljesítmény, testképzavarok a sportban, jó és rossz stressz, túledzés és lelki következményei, agyrázkódás, verseny alatti szorongás, agresszió a sportpályán, drog és doppingszer használat, sportolói körben gyakoribb alkoholfogyasztás, sportszemélyiség, személyiség tartós megváltozása doppingszer használata miatt … (ára 6.000,- Ft/db)

 

Edzésélettan könyvEDZÉSÉLETTAN könyv (szerző: Radák Zsolt)
Ha érdekli, hogy serdülőkor előtt szabad-e izomerőt növelő ill. állóképességi edzést végezni, ha tudni akarja, hogy az erőt, az állóképességet, a gyorsaságot, a hajlékonyságot és az agilitást, a VO2max-ot vagy az izomrostok típusát milyen módszerekkel lehet mérni ill. megbecsülni, ha kíváncsi, hogy milyen egy korszerű edzés struktúrája és élettana, milyen a makro- és mikro edzésciklusok szerkezete és élettana, milyen az aerob- ill az anaerob állóképesség fejlesztésének makrociklusa, hogy lehet az izomkeresztmetszet fokozását, a explozív erőt, a gyorsaságot fejlesztő makrociklusokat felépíteni, milyennek kell lennie az alapozó-, a verseny-, az átmenti- és a pihenőidőszakainak szerkezetének és fiziológiájának és mik a labdajátékok edzéstervezésének jellegzetességei, akkor RENDELJE MEG és olvassa el a könyvet! (ára 5.000,- Ft/db)

FITNESZ ÉS SZEMÉLYI EDZÉS (szerző: Tánczos Zoltán)
Közérthető stílusban megírt szakmai könyve egyrészt a korszerű fitneszgépek és eszközök használatának teljes körű, részletes leírását tartalmazza, de a szakszerű felhasználási útmutatás és edzésmódszertani ismeretek nyújtása mellett megismerheti belőle, hogy pontosan milyen izmok vesznek részt egy adott mozgás kivitelezésében. Megtudhatja, hogyan lehet ezeket az izmokat helyesen és eredményesen erősíteni vagy nyújtani. Ezenfelül arra is választ kap, hogy milyen mozgásterápiás célok megvalósítására alkalmas egy adott fitneszeszköz, valamint az esetleges veszélyekről és ellenjavallt esetekről is informálódhat. (ára 5.000,- Ft/db)

Könyveink -et a KONYV@SPORTORVOS.HU e-mail címen SZÁLLÍTÁSI- és SZÁMLÁZÁSI cím valamint egy TELEFONOS elérhetőség megadásával lehet megrendelni.
A kiszállítás ára 800,- Ft/alkalom (belföldön).
Csapatunk a koronavírus járvány miatt lehetetlenné vált személyes részvétellel zajló felnőtt és utánpótlás edzői továbbképzések részbeni pótlására vállalja, hogy sportszövetségi, egyesületi vagy egyéb csoportos megrendelés esetén belföldön INGYENESEN KISZÁLLÍTJA a megrendelt könyveket a megnevezett sportszakembereknek!

Tagek

Talán ez is érdekel

Kommentálj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.